MIA´s smedja

Mia heter jag och i Killeboda i norra Skåne håller jag till i min lilla smedja. Här blir silver, järn och skrot till änglar, träd och annat som gör mig glad! Smycken, inredning och ting till trädgård och uteplats. Vill du unna dig själv något fint eller skaffa en unik present är du hjärtligt välkommen att höra av dig. Delad glädje är dubbel glädje!

Efter tio år som svetsare i industrin tycker jag fortfarande att hantverket är utmanande och roligt. Numera svetsar jag i egen regi och skapar gärna mina änglar, träd och klot ur återvunnet och tillvarataget material.  Till mina smycken använder jag 925 sterling silver och ibland lite koppar eller mässing. Att arbeta med silver har jag lärt via kvällskurser i olika studieförbund. Mina alster görs för hand i liten upplaga och utan mallar – inget exemplar blir riktigt det andra likt!

Här på miassmedja.se hittar du bilder och information om vad som är på gång i smedjan, vilka marknader och andra tillställningar jag ska delta i och när jag håller öppet i Killeboda, där ett rum i boningshuset fått bli en liten butik. Så småningom kommer dessutom en nätbutik att öppna och redan nu går det bra att beställa via mail, telefon eller meddelande. Välkommen att höra av dig om du har frågor och funderingar!

MIA's smedja
Killeboda 506
28072 Killeberg

Tel: 073-4048747
E-post: miassmedja@gmail.com