Öppet i Killeboda

Välkomna att besöka Killeboda, som ligger i utkanten av Killeberg längs vägen mot Hallaryd. I den lilla butiken kan du se och köpa allt från smycken till trädgårdskonst! Öppet efter överenskommelse och ibland lite spontant, annonseras efter bästa förmåga här samt på Facebook och Instagram. Passar en annan tid dig bätte eller vill du titta in när du har vägarna förbi? Hör av dig först, så att jag säkert är hemma!

 

 

 

Nätbutik

Målsättningen är att under 2018 öppna en nätbutik här på sidan, men redan nu går det bra att beställa via mail, telefon eller meddelande. Välkommen att höra av dig!

Livets väsentligheter

Emma. Vår kloka, roliga och älskade unge.
Livet är sannerligen inte alltid glass och ballonger. Ibland är det bara elakt och tungt. 
Emma har cancer och är under behandling. Vi står bredvid och gör vad vi kan för att stötta och hjälpa. Detsamma gör hennes vänner och våra. Tack! 💕

Smedjan går på sparlåga tills vidare. Vi kommer inte till Slöjdmässan i Hjo i år och har heller inte öppet i Killeboda annat än efter överenskommelse. Mailar ni kan det dröja lite längre än vanligt innan ni får svar.

Hon är en tuffing, våran Emma. 
"Plötsligt får man en käftsmäll och hela livet vänds upp och ner. Men nu är det så det är och jag ska klara detta också."

All styrka och kärlek till dig!