Öppet i Killeboda

Välkomna att besöka Killeboda, som ligger i utkanten av Killeberg längs vägen mot Hallaryd. I den lilla butiken kan du se och köpa allt från smycken till trädgårdskonst! Öppet efter överenskommelse och ibland lite spontant, annonseras efter bästa förmåga här samt på Facebook och Instagram. Passar en annan tid dig bätte eller vill du titta in när du har vägarna förbi? Hör av dig först, så att vi säkert är hemma!

 

 

 

Nätbutik

Målsättningen är att öppna en nätbutik här på sidan. Redan nu går det bra att beställa via mail, telefon eller meddelande. Välkommen att höra av dig!

Livets väsentligheter

Emma. Vår kloka, roliga och älskade unge.
Livet är sannerligen inte alltid glass och ballonger. Ibland är det bara elakt och tungt. 
Emma har cancer och är under behandling. Vi står bredvid och gör vad vi kan för att stötta och hjälpa. Detsamma gör hennes vänner och våra. Tack! 💕

Smedjan går på sparlåga tills vidare, men har vi möjlighet öppnar vi gärna för er om ni vill besöka butiken. Hör i så fall av er via mail eller meddelande. Det samma gäller om ni vill att vi skickar något.

Hon är en tuffing, våran Emma. 
"Plötsligt får man en käftsmäll och hela livet vänds upp och ner. Men nu är det så det är och jag ska klara detta också."

All styrka och kärlek till dig!